On y va ☸︎ Anke

On y va ☸︎ Anke
Delen

Mijn naam is Anke Buurma

Babyfabriek

In 2014 had ik het bijna opgegegeven. Na 5 jaar niet zwanger worden was het zwaar om nog hoop te hebben. Ik had IUI gedaan, een miskraam gehad en na 3 IVF behandelingen is het in Nederland klaar. “Als u na deze behandeling niet zwanger bent lukt het niet”. En toch kon ik dat niet geloven. Er was nooit mankement aan ‘mijn babyfabriek’ gebleken.

TCM

Tijdens mijn werk bij een “GoodLife-Company” had ik eens gesproken met een acupuncturist die sporters hielp bij hun blessures. Ik vond het doodeng die naalden, maar de quote” “If you always do what you always did, you will always get what you always got” van Albert Einstein hielp me om dit pad op te gaan. Via via kwam ik bij een TCM dame terecht die me ging behandelen met acupunctuur en Chinese kruiden. Ze prikte me ook altijd ongeveer tussen m’n ogen. “… dat maakt dat je wijze beslissingen neemt” zei ze. In 2015 startte ik mijn eigen bedrijf en dat bracht rust en in augustus dat jaar deed ik een zwangerschapstest, en positief!

"Eigenwijsigheid"

Min of meer per ongeluk en met veel ’eigenwijzigheid’ kwam ik de juiste mensen tegen en durfde ik het anders te doen. Die mogelijkheid om je eigen keuzes te maken en kennis naar je toe te halen gun ik iedereen. Daarom ben ik zo trots dat ik jullie verslaggever mag zijn bij het uitgevers-platvorm, het register en de community van Abiturus. En het gaat hier over meer dan zwanger worden alleen!

Ga met me mee!

En begrijp me goed, ik weet nu wat over “het anders doen” en TCM maar er is nog zoveel dat ik niet weet. Toen ik de mensen achter het accreditatie instituut SNRO leerde kennen besefte ik me dat ten zeerste. Maar ik kreeg ook glinsterende ogen want wat een kennis en mogelijkheden zijn er. Ga je met me mee als ik ga ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Ik wil deze reis graag met jullie maken en hou me scherp en stel me vragen want zo werkt anders doen toch?!

On y va Anke